TENS-pijnverlichting – Wat is betrokken bij TENS-pijnverlichting?

Wat is TENS-hulp bij onrust en hoe moet het zich identificeren met iemand in kwelling? TENS is een verkorte structuur voor een transcutane elektrische zenuwacceptatie-eenheid. Een TENS-eenheid is een traditioneel, zakformaat, met batterijen gevuld apparaat dat gevoelige, veilige elektrische tekens gebruikt om te helpen bij het beheersen van hopeloosheid. Een van deze eenheden kan verschillende

Wat is TENS-hulp bij onrust en hoe moet het zich identificeren met iemand in kwelling? TENS is een verkorte structuur voor een transcutane elektrische zenuwacceptatie-eenheid. Een TENS-eenheid is een traditioneel, zakformaat, met batterijen gevuld apparaat dat gevoelige, veilige elektrische tekens gebruikt om te helpen bij het beheersen van hopeloosheid. Een van deze eenheden kan verschillende soorten hopeloosheid behandelen. Een algemene TENS-kwellingseenheid is niet moeilijk tens apparaat te gebruiken en voldoende conservatief om snel en betrouwbaar verlichting te bieden bij problemen op het werk, thuis of tijdens het spelen.

De elektrische tekens gaan van de TENS-eenheid via draden naar de terminals die verband houden met uw lichaam. De aansluitdraden worden dan met de unit verbonden. Het apparaat wordt dan aan uw riem gepakt of in een zak gestopt. Voor sommige patiënten met consistente problemen kan TENS-hulp van last een paar uur aanhouden. Voor andere mensen kan een TENS-kwellingseenheid helpen bij het verminderen van de hoeveelheid benodigde pijnstillers.

Een TENS-kwellingseenheid is een van de vele soorten elektrotherapie-apparaten die kleine schattingen van de elektrische stroom gebruiken om algemene problemen te verminderen. Een gebruikelijke, op batterijen werkende TENS-eenheid kan beat-breedte, rehash en kracht aan. Juist wanneer het apparaat aan staat, is het allesbehalve een lichte stroom door de anodes naar de huid en weefsels er gewoon onder.

Het apparaat levert elektrische hartslagen met laag voltage via terminals die aan het lichaam zijn toegevoegd. De TENS-eenheid werkt door het voorkomen van kwellende signalen in uw grote hersenen. Afhankelijk van de herhaling die de eenheid doorgeeft, kan de elektrische acceptatie op dezelfde manier het lichaam ertoe aanzetten om endorfines door te geven, wat gewone beulen zijn. Een echte assistent kan u helpen bij het kiezen van de meest geschikte instellingen voor uw apparaat.

Neem de nodige maatregelen om uw TENS-eenheid niet te hoog te zetten, aangezien dit kan leiden tot overmatig gebaar dat de kwelling kan verstoren. Neem de nodige maatregelen om niet in het water te komen of neer te leggen met de kathoden op uw huid en de TENS-eenheid ingeschakeld. In het geval dat u een pacemaker draagt, raadpleeg dan uw belangrijke arts voordat u een TENS-eenheid gebruikt, aangezien dit de capaciteit van de pacemaker kan aantasten.

TENS-units kunnen worden gekocht of gehuurd. De kosten van een eenheid kunnen gaan van ongeveer $ 100 tot een paar honderd dollar. Een TENS-kwellingseenheid zou gewoon moeten worden gebruikt onder de noemer van een onderwerpmeester, echte assistent of woordgerelateerd inzicht.

Als u de verraderlijke effecten ervaart van aanhoudende rugpijn, gewrichtsstoornissen, tendinitis, schade en kwelling, zwak beloop, heupzenuwkwellingen, cerebrale desolaatheid, hoofdpijn en verschillende verrassingen, kan een TENS-eenheid helpen bij het verminderen van een deel van uw kwelling . TENS-hulp bij belasting is geen oplossing, het geeft in feite de indruk minder kwelling te ervaren. Deze eenheden worden over het algemeen gebruikt in het op actie gebaseerde herstelveld om patiënten te helpen hun kwelling onder controle te houden terwijl ze hun spieren herstellen. TENS verlichting van problemen eenheden worden gezien als gegarandeerd wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt en hebben verschillende individuen geholpen.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.